SUCCESHISTORIER


Nicole tester med Aiko og Max

Vi fik lov til at teste hundelegetøjet "Daisy" fra Pet-Pocket og vi blev glædeligt overrasket. Legetøjet har på forsiden og bagsiden hver 4 rum, hvor man kan skjule godbidder. Disse er lukket af velcro, og faktisk blev jeg ret skeptisk, da de er relativt vanskelige at genåbne. På grund af disse velcrolukninger kan sværhedsgraden også tilpasses super let. Så vi begyndte med kun at trykke dem meget let til, så de kunne genåbnes nemt. Max (15kg) forstod princippet til min forbavselse meget hurtigt, så vi kunne øge sværhedsgraden ret hurtigt. Størrelsen af legetøjet er perfekt til ham, da han kan holde det komfortabelt mellem poterne og så kan han nemt åbne velcroen. Han synes det er et fantastisk stykke legetøj og kan bruge oceaner af tid med det.

Aiko (Berner Sennenhund, 45kg) tog lidt længere tid for at forstå hvordan legetøjet skulle bruges. Men jeg synes heller ikke det er ikke så nemt for ham, som det er for Max, fordi han ikke kan få ved det med sine store poter. Desuden har han også en meget større kæbe end Max, hvilket gør det endnu vanskeligere for ham at åbne velcroen. Med ham sørger jeg for ikke at lukke velcroen ret fast til, så han har en chance for at åbne dem. Vi er meget tilfredse med boksen "Daisy" og anbefaler derfor det under alle omstændigheder. På vores næste ferie vil "Daisy" helt sikkert ledsage os. Da legetøjet er lille og super fladt, er der altid et ledigt rum i hver kuffert. Et stort plus i min opfattelse, da de fleste intelligens legetøj i handelen er alt for store til at tage med på ferie. Kvalitativt ser legetøjet ud af høj kvalitet. Der er små tegn på brug i form af små huller, som skyldes Aikos lidt grovere tilgang. Men disse har ingen indflydelse på legetøjet og er kun en optisk faktor. Vi har haft svært ved, at få Aikos legetøj til at holde da han normalt ødelægger det inden for kort tid, og da "Daisy" stadig er ret helt, synes jeg det taler for sig selv.

Mange hilsner Nicole med Aiko og Max

Jessica tester med Lilly

Vi var så heldige, at få lov til at teste Pet-Pocket. For at være helt ærlig så troede jeg, at min hund var for dum til at kunne finde ud af det. Da Pet-Pocket ankom, ville jeg selvfølgelig gøre det så lækkert som muligt for min hund, så jeg fyldte den med Lillys yndlings godbidder. Men hun forstod simpelthen ikke, hvordan det virkede. Nå, jeg tænkte, at det nok ikke var noget for hende og jeg accepterede, at hun ikke kunne finde ud af det. Dagene gik og godbidderne var stadig der, hvor jeg lagde dem. Hver dag prøvede jeg, at vise hende den, og se om hun nu syntes den var interessant. Efter ca. 1 uge stod jeg på terrassen og kiggede på hunden. Så skete der et mirakel. Lilly fandt ud af det!. Fra den dag var hun fuldstændig vild med Pet-Pocket, og nu kommer hun med sin Pet-Pocket, selvom der ikke er godbidder i den. Personligt er jeg meget begejstret for Pet-Pocket. Kvaliteten er fantastisk! Der er bidt og gnavet så meget i den ... men Pet-Pocket ser stadig ny ud. Jeg har kun en anke, og det er at velcroen er meget svær at åbne især i begyndelsen.

Der kommer helt sikkert til, at være flere modeller af Pet-Pocket, som flytter ind hos os.

Med venlig hilsen Jessica & Lilly


Anne tester med Luke

Vi var så heldige at få lov til at teste PetPocket. Vi har haft den i et par uger nu og er helt overbevist om at det er et kvalitetsprodukt. Legetøjet er udført i kvalitetsmaterialer og holder til at blive brugt hver dag. Mine forældres hunde fik også lov til at teste. Det var til stor glæde for dem begge og de brugte rigtig meget tid på det. Den er helt perfekt til små hunde. Jeg synes dog, at den er for svær for vores store hund (Bernersenne Border Colli Mix). Det er, som om han ikke kan få fat med poterne.

Mange hilsner fra Anne & Luke


Agilityhunden

Thea er uddannet hundetræner i DCH og bruger meget tid på stimulering af sine border collier. Hun løber bl.a. agility på konkurrenceplan og dyrker rally- og DCH-lydighed med sin ældste hund, Laika.

”Laika elsker at arbejde og at bruge sit hoved, og jeg var derfor meget interesseret, da jeg hørte om Pet-Pocket. Laika fik en Pet-Pocket og fangede hurtigt princippet. I modsætning til tidligere typer af aktivitetslegetøj blev Pet-Pocket ved med at udfordre hende.”

Da Laika i marts 2016 fik en knæskade, blev al træning indstillet og alle gåture foregik i snor. Hun var bestemt ikke tilfreds og begyndte at blive rastløs.

”Pet-Pocket var en af de eneste aktiviteter som hun nemt kunne stimuleres med og som samtidig ikke var voldsomt tidkrævende for mig. I hendes skadesperiode legede hun dagligt med Pet-Pocket, og jeg kunne tydeligt mærke, at hun følte sig mentalt bedre tilpas efterfølgende.”

”Jeg vil helt bestemt anbefale Pet-Pocket til andre, om end ens hund er skadet eller fit for fight er produktet fantastisk stimulering. Laika er heldigvis kommet oven på siden sin skade, men nyder stadig at lege med Pet-Pocket.”

Thea Stenberg Hansen, Esbjerg
Familiehunden

"Jeg har en lille Cavalier King Charles Spaniel. Hun er en kræsen hund og har aldrig ville lege. Jeg har ellers købt en masse aktiveringslegetøj, men det er kun interessant i få dage, så er det yt og hun vil hellere putte i sofaen hos mig."

"Jeg prøvede igen med Pet-Pocket. Det var godt, da hun skulle tænke lidt og der gik ikke lang tid før hun havde luret den og vil nu lege med den hver aften. Hun finder den selv fra gulvet, kommer hen og smider den foran mig og kigger forventningsfuldt op på mig, ligesom hun siger, 'halløj nu er tiden inde til leg.' Det har vi snart gjort i et halvt år, faktisk hver aften. Så al det andet legetøj er pakket i legekassen, og det kigger hun ikke engang på."

Lone Nielsen, Allesø