• Letter

  Letter

  Varenummer: 10060

  Letter byder på en række små lommer, hvor du har mulighed for virkelig at udfordre din hund ved at lukke dem forskelligt. Du kan nemt bygge til ved at lægge enten Box, Brix eller Build i midten og lukke Letter rundt om.

  Giver du Letter som gave, kan du skrive en hilsen på de stiplede linjer, lukke produktet, påsætte frimærker og skrive adresse på bagsiden. Du kan sende Letter med posten uden ekstra indpakning – vær dog opmærksom på at produktet skal sendes uden godbidder.

  Se byggeguides her  Vi anvender de absolut stærkeste bløde og rene materialer, vi har kunne finde. Alle produkter er udarbejdet i phthalat-fri presenning, som også bruges til fremstilling af knivstoppende slagterforklæder indenfor fødevareindustrien. Desværre har vi i enkelte tilfælde oplevet at hunde kan trænge igennem materialet, når aktiveringslegetøjet ikke længere bruges til aktivering, men derimod tyggeklud, hvor hundens skæretænder tager fat. Derfor er den rigtige præsentation af produktet vigtig, så hunden forstår den skal løse opgaver for godbidder og ikke tygge produktet i stykker.

  Du åbner velcroen og folder den sammen igen om en godbid. Konceptet bag Pet-Pocket er nemt for hunden at forstå – men det kan være en god ide at hjælpe hunden i gang. En god måde er at sidde på gulvet og pakke Pet-Pocket med godbidder, mens hunden ser på det.

  Her kan det være en god idé at vise hunden, hvordan velcroen åbnes – og eventuelt lade et par af lommerne sidde meget løst hæftet, så hunden hurtigt afkoder konceptet. Er din hund meget lille, kan lommerne være svære at åbne – her kan du også hjælpe hunden ved blot at lukke velcroen halvt til.

  Sværhedsgrader

  Levels viser hvert produkts sværhedsgrad. Nogle produkter har potentiale til at dække over flere niveauer. Det vises ved en pil fra ét level til det næste. Du kan altid bygge et level 1 produkt sammen med et level 2 eller 3 produkt for at øge sværhedsgraden.

  Level 1

  Level 1 er det letteste niveau og vi anbefaler man starter her, hvis ens hund ikke har den store erfaring med at løse opgaver.

  Level 2

  Level 2 er for de lidt mere erfarne hunde, som før har prøvet kræfter med aktiveringslegetøj.

  Level 3

  Level 3 er for de dygtige opgaveløsere, som er gode til at bruge snuden, tænder og poter til at løse opgaver.  Andre bygger med...