Om Pet-Pocket

Pet-Pocket er en dansk virksomhed. Vi har specialiseret os i intelligent legetøj til hunde, som sætter fokus på leg og læring og samtidig styrker forholdet mellem hund og ejer. Efter adskillige års udvikling er Pet-Pocket i 2017 gået på markedet med en produktlinje, som udvikler hundens evner og øger dens trivsel.


Frank og hans idé

Pet-Pockets grundlægger, Frank Nelson, er både opfinder og passioneret dyreven. Pet-Pocket er resultatet af begge dele. Det var en avisartikel i Berlingske i 2005, som såede spiren til Pet-Pocket. Artiklen beskrev, at op mod en fjerdedel af alle relationer mellem hund og ejer ender med, at hunden enten får et nyt hjem eller bliver aflivet.

Frank tænkte, der måtte være en løsning. Han gik i gang med at finde en metode, der gennem leg kunne stimulere hunden, som samtidig havde fokus på kærlighed og omsorg fra ejeren. Han researchede, interviewede adfærdsspecialister og dyrlæger og talte med stribevis af hundeejere i sin søgen efter at udvikle et redskab, der kunne sikre, at hundens behov for at løse opgaver blev dækket gennem intelligent aktivering.

 

Testpiloten Buster

Den stimulerende effekt af de tidligere prototyper af Pet-Pocket var hurtigt tydelig. Franks hund Buster var en begejstret testpilot, som lærte at associere lyden af velcrolukningen på Pet-Pocket med leg. Samtidig var det tydeligt at se, at Buster fik øget selvtillid og virkede rolig, når den havde leget med Pet-Pocket.

Stimulering og aktivering gennem leg er stadig rygraden i Pet-Pocket. Muligheden for at bygge til er afgørende for, at Pet-Pocket bliver ved med at have hundens interesse, og variationerne er medvirkende til, at hunden bliver ved med at søge at løse de nye opgaver. Pet-Pocket er løbende blevet testet på adskillige hunde i alle aldre og på tværs af racer.                           

 

Tankerne bag aktiveringslegetøjet

Hunde lærer ofte hurtigt at løse de forskellige opgaver aktiveringslegetøj giver dem, hvilket især gør sig gældende for Franks hund, Buster. Franks ønske om at holde Buster beskæftiget med leg i længere tid gjorde, at han begyndte at kigge på alternative løsninger, hvor variation i opgaverne skulle spille en større rolle. En større brugsværdi af legetøjet var vigtigt. Frank blev inspireret af hvordan LEGO har formået at skabe glæde for børn i årevis og hvordan sammenbygningskonceptet sikrer ny leg og kreativ udvikling.

Velcro blev løsningen, da det fæstner på kryds og tværs og er nemt og sikkert at bruge for både børn og hunde. Det indbyder til kreativ leg for både hund og ejer, da der ikke er én rigtig løsning på hvordan aktiveringslegetøjet bygges sammen. Den phthalat-fri presenning fra fødevareindustrien sikrer din hund rene materialer, der hverken skader hund, gulve eller møbler.